Blog * Kerstcollectie!

Artikelnummer: 15-11-2020
Artikel 1 van 2 Volgende

Blog * Kerstcollectie!
Oh jongens.. het is zo ver.. mijn kerstcollectie is online! En ik denk dat dit dé ultieme gelegenheid is om te starten met een blog! Hier kan ik mijn kerstcollectie in zijn totaliteit laten zien en er iets over vertellen.

Naast de nieuwe kerstcollectie is er ook weer een gouwe ouwe online. Het kerstpoppetje! Dit is het gelukspoppetje maar dan de kerst variant met gouden en/of zilveren truitje!

Het perfecte cadeautje om aan je gasten aan tafel te geven of om naar je geliefden te sturen, die je dit jaar niet kan uitnodigen voor een heerlijk kerstdiner. Naast dat je hem cadeau kan geven, kan je hem ook als decoratie in je kerstboom hangen.
En dan nu.. de nieuwe producten! Bestaande uit een kerststal, 3 formaten macramé kerstboompjes, een aantal kerst ornamenten en een slinger voor in de kerstboom!
Waar ik binnen de kerstcollectie op heb gelet is dat het allemaal met elkaar te combineren is. Dat de kleuren en materialen terug komen. Hout en jute touw gecombineerd met zacht vilt en pastel tinten, zorgen voor een natuurlijke en vriendelijke uitstraling van de kerstcollectie.
Deze collectie sluit helemaal mooi aan bij de rest van de producten van by Jade.

 


Een kerststalletje kan tijdens de kerstdagen natuurlijk niet ontbreken. Het kerststalletje bestaat uit Jozef, Maria en kindje, Jezus. Daarnaast is er ook een engeltje verkrijgbaar.
Het kerststalletje is als geheel verkrijgbaar maar ook zonder engeltje. Het engeltje is daarnaast ook los verkrijgbaar. De kleuren van Jozef en Maria hebben een licht grijze met beige ondertoon, waarvan de kleur van Jozef net iets donkerder is dan Maria.


En misschien heb je ze al gespot op de achtergrond bij het kerststalletje hierboven.. De macramé kerstboompjes! De kerstboompjes zijn decoratief in huis neer te zetten. Maak een eigen bos met kerstboompjes, kleed het aan met wat lichtjes en je hebt een heel knus winters tafereeltje.
De
 macramé kerstboompjes zijn los verkrijgbaar, zodat je zelf een combinatie kan maken die past maar om het je gemakkelijk te maken ook als een setje van 3 verkrijgbaar! De bomen zijn er in een formaat van 6cm hoog, 10 cm hoog en 16cm hoog en zijn verkrijgbaar in 4 kleuren.

En dan hebben we nog een paar mooie ornamenten en een slinger voor in je kerstboom. Al deze ornamenten zijn los te bestellen en passen perfect bij elkaar zodat ze goed met elkaar te combineren te zijn. Combinaties van houten kralen, jute touw, vilt en katoenen pompons.
Alvast heel veel plezier met de voorpret, voor het heerlijke kerst-seizoen en mocht je het leuk vinden om te laten weten wat je van de kerstcollectie vind, dan kan je dit doen op mijn instragram bij design_styling_byjade.

Liefs, Jade

 

© 2018 - 2021 by jade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel