Wie ben ik

strepen

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op deze pagina en mij wil ontmoeten.

foto-reeks

Ik ben Jade, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn en een creatieveling!

Begin;
Na de middelbare school ben ik naar het Nimeto in Utrecht gegaan en heb hier de studie reclame, presentatie en communicatie gevolgd. Hierna ben ik naar het Artemis in Amsterdam geweest en heb ik de studie tot interieur stylist afgerond. Naast deze laatste studie ben ik bij Dille&Kamille gaan werken. Van parttime medewerker tot fulltime assistent manager en styling/presentatie verantwoordelijke doorgegroeid.

In de tussentijd;
Toen ik te horen kreeg dat ik tante zou worden, vlogen de ideeën me om de oren! Inmiddels ben ik een nichtje en neefje rijker en de ideeën blijven maar binnenstromen. Mijn nichtje en neefje als perfecte “proefkonijnen” van ontwerpen, tot uitgewerkte artikelen.
Dit is wat ik wil! Hier ligt mijn passie!
Ontwerpen.. uitwerken.. baby’s en kindjes blij maken met handgemaakte artikelen waar ontzettend veel liefde in is gestopt.

Heden;
Naast mijn fulltime baan, groeit *by Jade steeds verder door. In kleine, baby stapjes.. Maar dat mag en is alleen maar goed!
Heerlijk om na een dag hard werken in de winkel, op de bank te ploffen en rammelaars dicht te naaien, speenkoorden te haken, gelukspoppetjes te knopen, etc.

Toekomst;
Uiteraard kan ik niet in de toekomst kijken.. Maar ik kan wel vertellen dat ik nog meer wil en ik zal zeker blijven dromen!

Dromen jullie met me mee?

strepen-ster-strepen